aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, η κόκκινη άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Ιδιάκεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, η κόκκινη άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Ευχαριστημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λέφσκι εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των κιτρινοπράσινων, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο Ιδιάκεθ στάθηκε στο αποτέλεσμα που είναι σημαντικό, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο στην Βουλγαρία και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να πάρει την πρόκριση.

Αρχικά ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να επαναπαύεσαι οφείλουμε να πάμε στην Βουλγαρία να κάνουμε καλή εμφάνιση για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Φυσικά και η κόκκινη κάρτα άλλαξε την ροή του αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι ήρθε σαν αποτέλεσμα του τρόπου παιχνιδιού. Ήταν ανεκτικός ο διαιτητής στον τρόπο παιχνιδιού της Λέφσκι. Δεν ήταν εύκολο. Δουλέψαμε καλά γυρίσαμε την μπάλα και ψάξαμε να βρούμε κενούς χώρους για να πετύχουμε γκολ. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και πιστεύω το 3-0 είναι δίκαιο».

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα: «Είναι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά μέσα από τα παιχνίδια παίρνεις ένα αίσθημα υπεροχής. Εφόσον κρατάς το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό, δεν είναι θέμα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, είναι θέμα της ομάδας. Είχαμε πάρα πολύ καλή αμυντική συνεισφορά όχι μόνο από τους αμυντικούς. Από εκεί και πέρα και ο Τόνιο ήταν καλός και στάθηκε εκεί που χρειάστηκε. Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν».

Για τον Σπόλιαριτς: «Είναι πολύ καλός και τον γνωρίζουμε. Προπονείται μόλις μία εβδομάδα μαζί μας και χρειάζεται χρόνο. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ