aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιάκεθ: «Δεν είναι θέμα παράπονου, αλλά δεν είμαστε η πιο πλούσια ομάδα»

Ιδιάκεθ: «Δεν είναι θέμα παράπονου, αλλά δεν είμαστε η πιο πλούσια ομάδα»

Δεν θα είναι εύκολο το έργο της ΑΕΚ για πρόκριση στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά οι Λαρνακείς έχουν την εμπειρία για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Πετροκούμπ, επεσήμανε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τους Μολδαβούς για τον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της Πέμπτης (18/7). Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην «Αρένα» 1-0 με τέρμα του Χέφελ.

Σε ερώτηση για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο Βάσκος προπονητής αρχικά υπογράμμισε ότι η πορεία του δεν εξαρτάται από τον ίδιο και τόνισε πως η ΑΕΚ δεν είναι η πιο πλούσια ομάδα και στην μετεγγραφική αγορά αυτό είναι δύσκολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική του τοποθέτηση για τον επαναληπτικό με την Πετροκούμπ: «Ξέρουμε την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί. Ο ξεκάθαρος μας στόχος είναι η νίκη. Πάντα έτσι σκεφτόμαστε και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στον επόμενο γύρο»

Αν περιμένει βελτίωση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Πάντα περιμένω βελτίωση. Κάθε μέρα. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που παίζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Εμπιστεύομαι την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τονκαλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο: «Δεν περιμένω να κάνουν ένα τρελό παιχνίδι. Περιμένω να έχουν μια απόδοση παρόμοια με αυτή της προηγούμενης βδομάδας. Ξέρουμε ότι αν σκοράρουμε θα πρέπει να βάλουν τρία γκολ. Έχουμε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια».

Για τον Μοϊσόφ: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν».

Για τον Σπόλιαριτς και την κατάσταση που βρίσκεται: «Ελπίζουμε να είναι έτοιμος. Όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη στιγμή, είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα».

Για τις μετεγγραφές που θα γίνουν: «Δεν θα είναι στα χέρια μου αυτό το θέμα, αλλά του τεχνικού διευθυντή. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Δεν είναι θέμα παραπόνων. Δεν είμαστε οι πιο πλούσιοι στην αγορά και αυτό είναι δύσκολο. Δεν σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα, αλλά όλη τη σεζόν. Θα είναι μια μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική περίοδο και θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι για τις κινήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ