Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ πλησιάζει και στην ΑΕΚ θέλουν να μπουν με το δεξί για να μπορέσουν να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση του τίτλου. Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι πολύ σημαντικό και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μαζί με τους παίκτες του, θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.
«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα η Ομόνοια έρχεται εδώ για να προσπαθήσει να κερδίσει ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου και τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται να παλέψουμε για κάθε μπαλιά, να είμαστε πολύ δυνατοί, κυρίως πνευματικά για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Ακολούθως έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα και να αποτελέσει τον 12ο της παίκτη: «Ξέρουμε ότι έχουμε πέντε εντός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ μέχρι το τέλος της σεζόν και χρειάζεται να είμαστε 12. Εάν είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, αυξάνουμε τις πιθανότητες για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι για μας, πόσο σημαντικός είναι στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και χρειάζεται οι παίκτες να νιώσουν τη στήριξη και όλοι στο παιχνίδι να νιώσουν ότι είμαστε 12. Πιστεύουμε 100% ότι με τον 12ο μας παίκτη είμαστε πιο δυνατοί».
Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Χέκτορ Χέφελ: «Μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να παίξουμε καλά στα πλέι οφ και νομίζω θα ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά για να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση για να το κερδίσουμε. Ήταν σχεδόν γεμάτο γήπεδο όταν παίξαμε με την Ομόνοια. Και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έρθει ο κόσμος γιατί μας στηρίζουν πάρα πολύ και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».