aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙδιαίτερη συνομιλία μεταξύ Κέρκεζ και παικτών της ΑΕΛ

Ιδιαίτερη συνομιλία μεταξύ Κέρκεζ και παικτών της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του και τούς ανέλυσε την έως τώρα πορεία της ΑΕΛ, καθώς και τι περιμένει ατομικά από όλους. Οι τέσσερις νίκες και οι δώδεκα βαθμοί, είναι καλή παραγωγή, αλλά ζήτησε από όλους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις. Ο Βόσνιος προπονητής είπε ότι πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι να κυνηγήσουν την επίτευξη των στόχων τους ώς το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με περισσότερες πιθανότητες από τις προηγούμενες σεζόν.

Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, βλέπει την ομάδα εμφανίζεται με ανεπτυγμένη δραστηριότητα στην επιθετική γραμμή, με τους Χουράδο, Τόρες και Μπενίτεθ. Οι τρεις Ισπανοί παρουσιάζονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση με τον Κέρκεζ να είναι ευχαριστημένος. Έχουν όμως και οι τρεις πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο Χουράδο σημείωσε τρία γκολ, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Τόρες.

Ο Μπενίτεθ που έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλές φάσεις, δεν έχει ακόμη «δει» δίχτυα, αν και πιο πολύ βοηθά στη δημιουργία ευκαιριών. Κάποιες ενέργειές του αποτυγχάνουν από υπερβάλλοντα ζήλο, κάτι που του επισήμανε ο Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ