aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ιδιαίτερα» από τον Ντούσαν Κέρκεζ

«Ιδιαίτερα» από τον Ντούσαν Κέρκεζ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τίτλου, στοχεύει η ΑΕΛ στο αυριανό παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο το Παραλίμνι. Ο Ντούσαν Κέρκεζ και οι συνεργάτες του, ξέχωρα από τις επισημάνσεις για το τι πήγε στραβά στο προηγούμενο ντέρμπι με την Ομόνοια (1-1), έχουν πάρει τα μέτρα τους για την επικείμενη αναμέτρηση, φροντίζοντας να περάσουν μηνύματα όσον αφορά στη δύσκολη αποστολή που τους περιμένει στο «Τάσος Μάρκου».

Οι βυσσινί έχουν ανοδική πορεία, πάνε από το καλό στο καλύτερο στο νέο έτος, με τον Βόσνιο κόουτς της ΑΕΛ να κρούει το καμπανάκι. Βλέπετε, η αντίπαλος κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ενώ ενδιάμεσα εξήλθε ισόπαλη με την Καρμιώτισσα. Ο Κέρκεζ λοιπόν γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο Παραλίμνι, οι γραμμές να έχουν συνοχή και ασφαλώς να μετουσιωθούν σε γκολ οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. Δεν είναι καθόλου αμελητέος αντίπαλος η Ένωση, και ζητείται από όλους να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, προτού καταλήξει στις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα, θα αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Δεδομένα, εκτός δράσης είναι ο Ανδρέας Αβραάμ που θα χάσει τον επόμενο μήνα λόγω θλάσης. Δεν υπολογίζεται ο Μπουνόζα, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων για αρκετό διάστημα. Ο Έουλερ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης και είναι στη διάθεση του Κέρκεζ. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας του Βραζιλιάνου καθώς έχασε σημαντικό αριθμό προπονήσεων. Επίσης, ο Χάρης Κυριάκου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός στο παιχνίδι με την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική.  Ο Νταβόρ, υπενθυμίζουμε, θα εκτίσει την ποινή του με τη Δόξα στην 21η αγωνιστική, οπότε είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ