aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊδια φιλοσοφία αλλάζει, όμως, το σύστημα!

Ίδια φιλοσοφία αλλάζει, όμως, το σύστημα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο άκουσμα της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Άντονι Ιραόλα έγινε γνωστή η συνέχιση ουσιαστικά της ίδιας φιλοσοφίας. Μία φιλοσοφία που θέλει την ομάδα της Λάρνακας να κρατά μπάλα και να είναι αυτή η οποία θα προσπαθεί να έχει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε παιχνίδι. Το μεγάλο ερωτηματικό με την άφιξη του Ιραόλα είναι κατά πόσο θα διατηρήσει ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ή αν θα αλλάξει το σύστημα που ακολουθούσε η ομάδα επί εποχής Ιδιάκεθ.

Το πρώτο δείγμα και η πρώτη απάντηση ήρθε από την Πολωνία και το φιλικό με τη Λεχ Πόζναν. Η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη 0-0 στο πρώτο της τεστ με τον Ιραόλα να χρησιμοποιεί το 4-3-3 και όπως φαίνεται αυτό είναι το σύστημα το οποίο θα προσπαθήσει να δουλέψει και να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές του. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χριστοδούλου, δεξί μπακ ο Τρουγιόλς, αριστερό ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Αναστασίου και Καταλά. Στη μεσαία γραμμή κινούνταν οι Λαρένα, Χέφελ και Τομάς, στα δύο «φτερά» της επίθεσης οι Ακοράν και Τρισκόφσκι και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιραόλα έκανε πολλές αλλαγές και δοκίμασε διάφορα, όμως έδειξε ότι το 4-3-3 θα είναι η πρώτη του επιλογή. Επόμενο φιλικό της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο γι’ αύριο κόντρα στη Βίσλα Πλοκ. Ο Τολεμές εξακολουθεί να μένει εκτός προπονήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ