aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «ζυγαριά» διώχνει τον Λέβι, ο «πονοκέφαλος» των €200.000

Η «ζυγαριά» διώχνει τον Λέβι, ο «πονοκέφαλος» των €200.000

Σε αντίθεση με προηγούμενες φορές οπότε τέθηκε θέμα αμφισβήτησης του Ρόνι Λέβι ο Ανδρέας Παντελή δεν ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ισραηλινό μετά την απρόσμενη απώλεια βαθμών από την Αλκή.

Όσο και να πιστεύουν τον Λέβι οι διοικούντες την Ανόρθωση η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο είναι καταθλιπτική για τους οπαδούς της, τα αποτελέσματα κάκιστα και το κλίμα εντός αποδυτηρίων βαρύ.

Ανδρέας Παντελή και Ρόνι Λέβι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και η ζυγαριά γέρνει προς αποχώρηση του Ισραηλινού. Επειδή, όμως, η θεωρεία είναι πολύ διαφορετική από την πράξη πολλά θα εξαρτηθούν και από την στάση του Λέβι.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της επίσημης Ανόρθωσης για Κετσπάγια

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Μάιο υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι ετήσιες απολαβές του Ισραηλινού του 52χρονου προπονητή κυμαίνονται στις 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Εφόσον ο Λέβι απαιτήσει αποζημίωση θα βάλει «πονοκέφαλο» στη διοίκηση, έστω και αν ο Ανδρέας Παντελή δηλώνει ότι δεν πρέπει να τίθεται θέμα οικονομικού όταν επιθυμεί μία ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ