aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «ζωγραφιά» του Κόστα έστειλε την Μπάγερν στην κορυφή! (vid)

Η «ζωγραφιά» του Κόστα έστειλε την Μπάγερν στην κορυφή! (vid)

Με ένα γκολ για… Όσκαρ του Ντόουγκλας Κόστα η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Ντάρμσταντ και επέστρεψε στην κορυφή της Bundesliga, όπου ισοβαθμεί με τη Λειψία.

Η αναμέτρηση της Ντάρμσταντ με την Μπάγερν Μονάχου είχε (σε θεωρητικό επίπεδο) ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Βαυαροί, όμως, τα βρήκαν σκούρα στο «Merck-Stadion» και χρειάστηκαν έναν «κεραυνό» του Ντόουγκλας Κόστα για να φύγουν με το «διπλό» και να ανέβουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, όπου «συγκατοικούν» με τη Λειψία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» από κάθε άποψη. Η Ντάρμσταντ έκλεισε καλά τους διαδρόμους για την εστία της, η Μπάγερν Μονάχου δεν έβρισκε λύσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως τέρματα. Οι Βαυαροί ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι τα έβρισκαν σκούρα και στο 58′ η Ντάρμσταντ πλησίασε στο γκολ με τον Βράντσιτς.

Η λύση για την Μπάγερν Μονάχου, όμως, ήρθε στο 71′ με ένα γκολ… ζωγραφιά. Ο Ντόουγκλας Κόστα έπιασε έναν κεραυνό πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ντάρμσταντ. Το τρίτο γκολ του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα έμελλε να αποδειχθεί αρκετό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που πανηγύρισε τη νίκη (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ