aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ζενίτ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό

Η Ζενίτ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό

Αήττητη ολοκλήρωσε την πορεία της στους ομίλους του Europa League η Ζενίτ, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Σοσιεδάδ στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στους «32» και έπαιξαν για την πρωτιά, με τη ρωσική ομάδα να αποδεικνύεται αφεντικό του ομίλου.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Ερόκιν, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ριγκόνι, που απέκρουσε ασταθώς ο Ρούγι. Κοντινό πλασέ του Γουίλιαν Ζοσέ στο 58’ έφερε για λίγα λεπτά στα ίσα το ματς, με τον Ιβάνοβιτς στο 64’ να δίνει ξανά τα ηνία του σκορ στην Ζενίτ με εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Την εμφατική νίκη συμπλήρωσε το γκολ του Παρέδες στο 85’ μετά από άψογη συνεργασία με τον Κοκόριν.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Βαρντάρ και Ρόζενμποργκ αποχαιρέτισαν τη διοργάνωση με μια… χλιαρή ισοπαλία, που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο ένατο λεπτό ο Ίταλο για τους γηπεδούχους, με τον Μπέντνερ να απαντάει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 12ου ομίλου:

Σοσιεδάδ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-3 (58’ Γουίλιαν Ζοσέ – 35’ Ερόκιν, 64’ Ιβάνοβιτς, 85’ Παρέδες)

Βαρντάρ-Ρόζενμποργκ 1-1 (9’ Ίταλο – 45+2’ πεν. Μπεντνερ)

Η τελική βαθμολογία του 12ου ομίλου:

1. Ζενίτ (16-5) 16

2. Σοσιεδάδ (16-5) 12

3. Ρόζενμποργκ (6-11) 5

4. Βαρνάρ (3-20) 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ