aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ζελιέζνιτσαρ... δεν φρενάρει τις μετεγγραφές!

Η Ζελιέζνιτσαρ… δεν φρενάρει τις μετεγγραφές!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτα ο επαναληπτικός της ερχόμενης Πέμπτης με τη Ζελιέζνιτσαρ και μετά οτιδήποτε άλλο, λένε οι παράγοντες του Απόλλωνα. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι έχει φρενάρει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός λόγω Γιουρόπα Λιγκ. Πλησιάζει λοιπόν η απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι κυανόλευκοι είναι πιθανό να προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Ειδικά για τη θέση του εξτρέμ, ο κύβος ερρίφθη και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το όνομα του ποδοσφαιριστή. Βασικά, το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα επιθυμεί να καλύψει τη θέση του Γιάκολις, ο οποίος επέστρεψε στη Ρουμανία. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει για ένα ποδοσφαιριστή με τα ίδια επιθετικά χαρακτηριστικά, αλλά πιο ουσιαστικό και χρήσιμο και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Μπρου και Περέιρα

Προς το παρόν, ο Απόλλων για το δεξί φτερό διαθέτει μόνο τον Σαρδινέρο, ο οποίος βοηθά πολύ και έχει δέσει με τον Πέδρο, αλλά το ζητούμενο είναι μια ακόμη πιο ποιοτική επιλογή, με κάποιον που θα σκοράρει πιο συχνά, να τελειώνει δηλαδή και τις φάσεις που «πέφτουν» στα πόδια του.

Από εκεί και πέρα, οι κυανόλευκοι έχουν το πάνω χέρι στον επαναληπτικό με τη Ζελέζνιτσαρ, καθώς η νίκη στο Σεράγεβο με 2-1 τους δίνει ισχυρό προβάδισμα, αλλά  δεν θέλουν με τίποτα να παρασυρθούν σε συμπεράσματα που θα τους θέσουν εκτός στόχου. Είναι πιο έμπειροι από ποτέ και γνωρίζουν πως στη φάση που βρίσκονται δεν πρέπει να παίξουν με τη φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμπος δίνει το σύνθημα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Ο Αυγουστή έχει μπροστά του τρεις ακόμη προπονήσεις για να ετοιμάσει την ομάδα του για τον αγώνα της Πέμπτης και ποντάρει περίπου στους ίδιους, που είχε χρησιμοποιήσει και στο πρώτο παιχνίδι. Αντί του Σούμαχ θα αρχίσει ο Βασιλείου, ενώ πιθανολογείται και η πρώτη εμφάνιση του Περέιρα στο βασικό σχήμα. Βελτιώθηκε η κατάσταση του Μπρου, αλλά είναι δύσκολο να τον δούμε να παίρνει χρόνο κόντρα στους Βόσνιους.

Ελπιδοφόρο το δείγμα στο Σαρέγεβο

Είναι φυσιολογικό πως όσο προχωρά μία ομάδα στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο βαθμός δυσκολίας κατά κανόνα αυξάνεται. Αν λοιπόν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ο Απόλλων και αποκλείσει τη Ζελιέζνιτσαρ, θα βρει μπροστά του είτε τον Ατρόμητο είτε την Ντιναμό Μπρεστ. Όποια από τις δύο ομάδες βρεθεί στο δρόμο του, οι δυσκολίες θα είναι εκεί και οι κυανόλευκοι θα πρέπει από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιάζονται πιο βελτιωμένοι. Το δείγμα του Σεράγεβο ήταν εντυπωσιακό και έδωσε ελπίδες στον κόσμο του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ