aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ υπόσχεση του Κέρκεζ στους ΑΕΛίστες και τα νεότερα με Αβράαμ, Γκαθτανιάγα

Η υπόσχεση του Κέρκεζ στους ΑΕΛίστες και τα νεότερα με Αβράαμ, Γκαθτανιάγα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Ντούσαν Κέρκεζ ενόψει του επαναληπτικού κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας (0-0 έλειξε ο πρώτος αγώνας στο Τσίρειο).

Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα γνωρίζει τη σημαντικότητα του αγώνα και κάλεσε τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Αντρέ Τεσέιρα ο οποίος συμφώνησε με τον προπονητή του και έκανε με τη σειρά του εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο για να βοηθήσει την προσπάθεια του ιδίου αλλά και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέρκεζ:

«Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την ΑΕΚ, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον ημιτελικό. Ως οι νικητές του κυπέλλου της περσινής χρονιάς θα δώσουμε τα πάντα και να δείξουμε στο γήπεδο του αντιπάλου ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Φυσικά το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα περιμένουμε και την σημερινή τελευταία προπόνηση για να δούμε αν είναι όλοι διαθέσιμοι και να ξεκαθαρίσει και το πλάνο για αύριο. Αυτό που θα υποσχεθώ στους φιλάθλους μας και τους καλώ να έρθουν να μας στηρίξουν, είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον Γκαθτανάγα: «Μετά την προπόνηση θα ξέρουμε αν είναι έτοιμος. Είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις, θα το δούμε στο τέλος της προπόνησης».

Για τον Αβραάμ: «Το ίδιο ισχύει και για τον Αβραάμ. Αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να προστατεύουμε τους ποδοσφαιριστές μας».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αντρέ Τεϊσέιρα:

«Όπως είπε ο προπονητής ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε και να πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, να μας δώσουν δύναμη και να γίνουν ο 12ος παίκτης για να περάσουμε».

Για το που μπορεί να φθάσει η ομάδα: «Μπορεί να πετύχει το στόχο της και πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι αυτό κάνουμε απ’ την αρχή της χρονιάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ