aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ξεκούραση των πρωτοπόρων

Η ξεκούραση των πρωτοπόρων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο ενθουσιασμός από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ έχει κοπάσει για τα καλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να δώσει πιο χαλαρό ρυθμό στις προπονήσεις των ημερών της εβδομάδας, άλλωστε απουσιάζουν και αρκετοί διεθνείς.

Γι’ αυτό και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θεωρεί πως είναι ευκαιρία να μείνουν μακριά από εντάσεις και πίεση οι ποδοσφαιριστές. Απουσιάζουν οι Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Λαμπάν και Γιωργαλλίδης με την εθνική Ανδρών, ο Μιχαήλ με τους νέους, ο Μοϊσόφ με τα Σκόπια και ο Μπόλιεβιτς με την εθνική Μαυροβουνίου. Πέρα από τον τραυματία Τομάς, δεν υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή άλλα προβλήματα τραυματισμών.

Ο Βάσκος θα δώσει άλλες τρεις ημέρες ξεκούραση στους παίκτες του, οι οποίοι δεν θα προπονηθούν το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα, ο Ιδιάκεθ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, όχι μόνο για τη νίκη επίτ της ΑΕΛ αλλά γενικά για την πολύ καλή πορεία της ομάδας και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πλέον σιγά-σιγά το μυαλό αρχίζει να στρέφεται στην Ομόνοια. Το επόμενο ντέρμπι που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, το οποίο αν καταφέρει να κερδίσει θα είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Και αυτό γιατί θα βγάλει τα συνεχόμενα ντέρμπι με ένα πολύ καλό βαθμολογικό απολογισμό, θα μείνει στην κορυφή και θα μπορεί να αξιοποιήσει τυχόν στραβοπατήματα του ΑΠΟΕΛ και των άλλων ομάδων των υψηλών δωμάτων της βαθμολογίας.

Για την ώρα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για σχηματισμό ή πιθανή ενδεκάδα, καθώς ο Ιδιάκεθ θέλει να δει αν θα προκύψουν προβλήματα με τους διεθνείς που απουσιάζουν και μετά να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ