aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Βουλγαρία και ο Κολοκούδιας

Η Βουλγαρία και ο Κολοκούδιας

Στις 26 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για τη σεζόν 2017-18 όπως ανακοινώθηκε, ενώ η «ανοικτή» προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Αμμοχώστου θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, από τις 17 μέχρι τις 29 Ιουλίου, όπου έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια.

Απομένουν λοιπόν 12 ημέρες μέχρι την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Γεγονός που σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα «τρέξει» ακόμη γρηγορότερα ο σχεδιασμός. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις του Λιάσου Λουκά αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προσεγγιστούν για να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους.

Πάντως, ο Γιώργος Κολοκούδιας είναι πιθανό να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, καθώς δεν έχει προσεγγιστεί ακόμα για ανανέωση συμβολαίου. Επίσης, θα προχωρήσει το κεφάλαιο προσθήκες, πέραν της δεδομένης απόκτησης των Αρμένιων Ταρόν Βοσκανιάν και Νταβίντ Μανογιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ