aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Βασιλεία διέσυρε την Κράσνονταρ με πεντάρα

Η Βασιλεία διέσυρε την Κράσνονταρ με πεντάρα

Η Βασιλεία ισοπέδωσε την Κράσνονταρ με 5-0, αφού η άμυνα των Ρώσων έκανε την μια απίθανη γκάφα μετά την άλλη. Ο Κέβιν Μπούα με δύο γκολ άνοιξε τον χορό των τερμάτων, για να έρθουν άλλα δύο στην εκκίνηση του β’ μέρους με τον Τζούφι στο 53’ και το αυτογκόλ του Βιλένα στο 55΄, ενώ στο 79′ ο Όκαφορ έκανε το 5-0. Στο άλλο ματς η Χετάφε επιβλήθηκε 1-0 της Τραμπζονσπόρ με γκολ του Ανχελ.

Το πανόραμα της πρώτης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Βασιλεία – Κράσνονταρ 5-0
(9’, 40’ Μπούα, 53’ Τζούφι 55’ αυτ. Βιλένα, 79′ Όκαφορ)

Χετάφε – Τραμπζονσπόρ 1-0
(18’ Άνχελ)

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

Βασιλεία 3
Χετάφε 3
Τραμπζονσπόρ 0
Κράσνονταρ 0

Η επόμενη αγωνιστική στον 3ο όμιλο:

Κράσνονταρ – Χετάφε
Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία

Η Βασιλεία με χαρακτηριστική άνεση, αξιοποίησε τα πολλά κενά στην άμυνα των Ρώσων και έφτασε σε ένα γρήγορο προβάδισμα με το λάθος το Μαρτίνοβιτς, που έδωσε την ευκαιρία στον Μπούα, να βγει απέναντι από τον Σαφόνοφ και με ένα άψογο πλασέ με το δεξί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 40’ από πάσα του Στόκερ, ο Ελβετός ξανά με άψογο αριστερό πλασέ έκανε το 2-0 και κλείδωσε σε μεγάλο ποσοστό τη νίκη των Ελβετών.

Οι Ελβετοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και με τον Τζούφι στο 53’ να πιάνει ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ, η Βασιλεία έκανε το 3-0. Ένα ακόμα λάθος της άμυνας των Ρώσων και συγκεκριμένα του Σπάγιτς, έδωσε την ευκαιρία στον Γκαμπράλ να κλέψει την μπάλα και να βγάζει σέντρα, με τον Βιλένα να έρχεται με δύναμη, για να στείλει ωστόσο την μπάλα στην εστία της ομάδας του, για το 4-0. Από μια προσπάθεια του Μπούα από δεξιά και νέο λάθος της άμυνας των Ρώσων, ο Όκαφορ με αριστερό πλασέ έκανε το 5-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ