aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Τσέλσι τσίμπησε τις «Σφήκες»

Η Τσέλσι τσίμπησε τις «Σφήκες»

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε έκανε την ολική ανατροπή, κέρδισε με 1-2 μέσα στην έδρα της Γουότφορντ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές φέτος.

Είναι- το βλέπεις στα πρόσωπά τους- πασιφανές: το θέλουν πολύ, πάρα πολύ. Η περσινή αγωνιστική «ντροπή», όταν από πρωταθλήτρια του 2015 βρέθηκε μετά χιλίων κόπων και βασάνων στη μέση της βαθμολογίας στο τέλος της περσινής σεζόν, πρέπει να ξεπλυθεί πάση θυσία. Και, το… ξέπλυμα έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε μπορεί να μην είναι ό,τι πιο θελκτικό, ποδοσφαιρικά, έχει αντικρίσει φιλάθλου μάτι, όμως φροντίζει να κάνει τη δουλειά: στην πρεμιέρα έριξε στα σχοινιά την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ, ενώ σήμερα κατάφερε να κάνει το 2/2 κόντρα στην Γουότφορντ.

Μπορεί ο Καπού στο 55΄ να άνοιξε το σκορ- πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του την τρέχουσα σεζόν, ενώ είχε μόλις 1 στις προηγούμενες 57 εμφανίσεις του στην Premier-, όμως οι «Μπλε» κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς.

Ο θαυματουργός Μπατσουαγί, ερχόμενος και πάλι από τον πάγκο, ισοφάρισε σε 1-1 στο 80΄ κι εφτά λεπτά αργότερα ο Ντιέγκο Κόστα πήρε την ασίστ του Φάμπρεγκας (την 26η από τότε που γύρισε στο Νησί- περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη) και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Κάπως έτσι, η Τσέλσι έπιασε στην κορυφή τις δύο Μάντσεστερ και δείχνει πως σε μια υποθετική σκακιέρα του τίτλου, θα είναι εκεί.

Με τα μαύρα πιόνια, βέβαια, αλλά εκεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ