aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Τσέλσι έχει πάρει τον… αέρα της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ

Η Τσέλσι έχει πάρει τον… αέρα της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ και Τσέλσι κοντράρονται απόψε για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι λειτουργεί σαν «ορεκτικό», εν αναμονή του Σαββατιάτικου αγώνα στο Λονδίνο, που θα κρίνει την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται απόψε στο Άνφιλντ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να τα βρίσκει σκούρα τα τελευταία χρόνια απέναντι στους «μπλε», όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της.

Η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει της Τσέλσι στο Άνφιλντ, ήταν στις 8 Μαϊου του 2012, όταν για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι γηπεδούχοι έιχαν επικρατήσει των λονδρέζων με 4-1. Έκτοτε, για τους «κόκκινους» έχουν μεσολαβήσει τέσσερις ισοπαλίες για την Πρέμιερ Λιγκ (πέντε συνολικά, αν συνυπολογίσουμε και αυτήν του Ιανουαρίου του 2015 για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ), καθώς και δυο «κολλητές» ήττες, τις περιόδους 2013/14 (0-2) και 2014/15 (1-2). Μάλιστα, η εντός έδρας ήττα στις 27 Απριλίου του 2014, ήταν αυτή που επί της ουσίας στέρησε τον τίτλο του πρωταθλήματος από την Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ