aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τρομερή 4άδα που... πετάει φωτιές

Η τρομερή 4άδα που… πετάει φωτιές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επίθεση πολυβόλο έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν ο Απόλλων. Οι κυπελλούχοι, με τους Σκέμπρι, Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα και Ζελάγια στη γραμμή κρούσης βγάζουν φωτιές και μπορούν να σκοράρουν με οποιονδήποτε τρόπο. Το έδειξαν και με την Αμπερντίν, όμως οι ενδείξεις είναι ξεκάθαρες, πως φυλάνε ακόμη πολλά γκολ για τη συνέχεια. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

Ο Σκέμπρι φανέρωσε με το καλημέρα, πόσο δεινός σκόρερ είναι και πως με τον Μάγκλιτσα αποτελούν φοβερό επιθετικό δίδυμο. «Βοηθώ την ομάδα και είμαι χαρούμενος που σημειώνω γκολ και δίνω χαρά στον κόσμο. Παίζω στη θέση που μου αρέσει, πίσω από τον επιθετικό και όλα πάνε καλά», δήλωσε ο Σκέμπρι σε ιστοσελίδα της Μάλτας. Ο Μαλτέζος επιθετικός άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς με την Αμπερντίν, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Μάγκλιτσα. Για την αξία του τελευταίου δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και όταν αγωνίζεται, οι αντίπαλοι αμυντικοί μόνο καλά δεν θα νιώθουν.

Ηγετική φυσιογνωμία, δημιουργός και σκόρερ θα είναι και φέτος ο Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος κάνει μαγικά με την μπάλα στα πόδια και αποτελεί το κορυφαίο στέλεχος και τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του. Μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή είναι και ο Ζελάγια. Το πόσο δεινός σκόρερ είναι, μας το φανέρωσε πέρσι με τη φανέλα του Εθνικού, ενώ ήδη άνοιξε λογαριασμό και με τον Απόλλωνα. Το γκολ που σημείωσε επί της Αμπερντίν είναι μόνο η αρχή.

Τέσσερα επιθετικά πολυβόλα λοιπόν στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, που νωρίς-νωρίς έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν και πόσο μεγάλη θα είναι η προσφορά τους, στους ψηλούς στόχους που έχει φέτος ο Απόλλων. Οι κυανόλευκοι νιώθουν τυχεροί και δυνατοί που διαθέτουν τόσο μεγάλης αξίας επιθετικούς, στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν με καλύτερες αξιώσεις, τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Και επειδή η πορεία θα είναι δύσκολη και επίπονη, θα χρειαστεί να έχει βάθος επιλογών η ομάδα της Λεμεσού για να μπορέσει να φθάσει στην «Ιθάκη» της.

Έχει προστεθεί στην ομάδα ο Γιάκολις, φανερώνοντας πολύ καλά στοιχεία και δείχνοντας πως μπορεί να βοηθήσει, ενώ σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος ο Παπουλής. Ο Ελλαδίτης είναι στον δρόμο της επιστροφής και όλοι ξέρουν πόση δυναμική μπορεί να προσθέσει με την παρουσία του. Ο Χατζηβασίλης μπορεί ακόμη να μην πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως είναι δεδομένη η αξία και η δίψα του να αγωνιστεί. Θα είναι έτοιμος όταν θα τον χρειαστεί ο προπονητής του. Η επίθεση λοιπόν είναι αυτή που θα τραβήξει το κουπί για να πάρει πολύ μακριά τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ