aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τρίτη μετεγγραφή που θα κάνει ο Κετσπάγια και τα «άσχημα» μαντάτα

Η τρίτη μετεγγραφή που θα κάνει ο Κετσπάγια και τα «άσχημα» μαντάτα

Ένα βήμα μακριά από την εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος είναι η Ερζουρουμσπόρ. Η ομάδα του Γιασμίν Στσουκ επικράτησε 1-0 της Αλτάι Ιζμί το βράδυ της Κυριακής, με τον Βόσνιο μέσο να καταγράφει ενενηντάλεπτο συμμετοχής και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 59 βαθμούς.

Την τελευταία αγωνιστική η Ερζουρουμσπόρ αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά Ουμρανιεσπόρ και εφόσον πάρει το τρίποντο θα «κλειδώσει» οριστικά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Εφόσον τα καταφέρει είναι λογικό ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική άνεση στις τάξεις της ομάδας, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που επιθυμεί από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό. Ο 29χρονος μετεγγραφικός στόχος του Κετσπάγια αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και η λογική λέει ότι θα του προταθεί πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα περιμένουν άλλη μια βδομάδα ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την υποσημείωση πως δεν εκμηδενίζονται οι πιθανότητες του Στσουκ ακόμα και αν η Ερζουρουμσπόρ πετύχει τον στόχο της.

Την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αξιολογεί και άλλα ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων τόσο για τη θέση του δημιουργικού μέσου όσο και γι’ αυτήν του επιτελικού με τον Κετσπάγια να συστήνει επιμονή, αφού είναι βέβαιος ότι με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη θα προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου πέραν της απόκτησης δύο μέσων κινούνται και για προσθήκη τερματοφύλακα, ο οποίος είτε θα είναι Κύπριος είτε θα πρόκειται για κοινοτικό ή ξένο για τον Κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ