aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τρίτη αντεπίθεση να είναι φαρμακερή

Η τρίτη αντεπίθεση να είναι φαρμακερή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, με στόχο το θαύμα και με όσες διαθέσιμες δυνάμεις έχουν να κτυπήσουν τα ρέστα τους για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Μπορεί να φαντάζει μεγάλη απόσταση το -7 από την κορυφή, όμως ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έχουν τα σχέδιά τους. Ο στόχος είναι να πάνε μέχρι τέλους, χωρίς απώλειες. Ποντάρουν και στα δύο ματς που έχουν να δώσουν με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, οπόταν θεωρούν ότι έχουν τις πιθανότητες να κάνουν αυτό που για πολλούς φαντάζει ακατόρθωτο.

Άλλες δύο φορές φέτος, ενώ βρισκόταν μακριά από την πρώτη θέση, ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα και να βρεθεί κοντά στην κορυφή. Η πορεία του πέρασε από χίλια μύρια κύματα, κάνοντας μάλιστα και αλλαγή προπονητή. Οι κυανόλευκοι θέλουν η τρίτη αντεπίθεσή τους στα οκτώ παιχνίδια που ακολουθούν να είναι και φαρμακερή. Τι μένει;  Να αποδείξουν στην κούρσα των επόμενων αγωνιστικών, ότι μπορούν να αποφύγουν τις λακκούβες που κρύβει η, έτσι κι αλλιώς, δύσκολη διαδρομή των οκτώ αγωνιστικών που απομένουν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα υποδεχθεί το απόγευμα τους ποδοσφαιριστές του στο Κολόσσι για να αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας του. Οι παίκτες πήραν τις ανάσες από το ρεπό που τους παραχώρησε και θα επιστρέψουν, λογικά, πιο ορεξάτοι. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του πανέτοιμους και πρώτο του μέλημα θα είναι να δει και σε ποια αγωνιστική κατάσταση είναι ο Άντον Μαγκλίτσα.

Ο Κροάτης επιθετικός βρισκόταν σε άριστη κατάσταση πριν τον τραυματισμό του και ασφαλώς η επιστροφή του θα προσθέσει μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα τη Λεμεσού. Οι κυανόλευκοι είδαν με ικανοποίηση την επιστροφή του Γκιέ Γκιέ στην αγωνιστική δράση, αφού, μαζί τα δύο κανόνια του Απόλλωνα, Μαγκλίτσα και Γκιέ Γκιέ, μπορούν να κάνουν θραύσεις και τα γκολ τους να φέρουν την ομάδα τους πιο κοντά στον στόχο της. Ανάλογα με την πρόοδο του Μαγκλίτσα θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι τη Κυριακής με αντίπαλο την Ομόνοια. Αν δεν είναι εντελώς καλά και σε θέση να αγωνιστεί, η επιστροφή του θα πάρει παράταση για το μεθεπόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αυτός που θα πρέπει να υπολογίζεται είναι ο Τιάγκο Γκόμες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είναι εντελώς καλά, λογικά θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι στην κρίση του προπονητή του αν θα τον χρησιμοποιήσει. Ενόψει των δύο εκτός έδρας αναμετρήσεων που ακολουθούν, κόντρα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, σίγουροι απόντες θα είναι οι Ρόμπερζ και Αγγελή. Θα τους στερηθεί η ομάδα τους για τα δυο ματς που ακολουθούν. Ο Πελαγίας θα πάρει τη θέση στο κέντρο της άμυνας, αφού στον λίγο χρόνο που έχει αγωνιστεί έχει αποδείξει πως είναι έτοιμος από κάθε άποψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ