aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «τριάδα» που έδωσε την πρόκριση στον Απόλλωνα

Η «τριάδα» που έδωσε την πρόκριση στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Απόλλων πήρε τη νίκη απέναντι στην Σάμροκ (3-1) και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αούστρια Βιέννης (8 και 15 του Αυγούστου).

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκαμψαν την αντίσταση των Ιρλανδών με… χίλια ζόρια χάρη και κυρίως στην απόδοση τριών ποδοσφαιριστών. Χωρίς να αδικήσουμε κανένα, όλοι πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ωστόσο οι Εμίλιο Σελάγια, Άντριαν Σαρδινέρο και Ζοέλ Μολ ξεχώρισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν τρόμος για την άμυνα των Ιρλανδών. Πέτυχε ένα γκολ (18’), σέρβιρε άλλο ένα στον Σαρδινέρο (102’) και γενικά ήταν η νούμερο ένα απειλή προς την εστία του Μάνους. Είχε αστείρευτες δυνάμεις και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό όντας από τους πολυτιμότερους παίκτες των κυανόλευκων.

Διαβάστε επίσης: «Φουσκώνει» ο λογαριασμός για ΑΕΚ – Απόλλωνα, τα έσοδα της ΑΕΛ

Στην παράταση, την σκυτάλη από τον Σελάγια, πήραν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σαρδινέρο και Μολ. Ο πρώτος με δύο κινήσεις έγειρε ολοκληρωτικά την υπόθεση πρόκριση στον Απόλλωνα. Αρχικά, κέρδισε την αποβολή του Γκρέις (94’) και στην συνέχεια σκόραρε το καθοριστικό γκολ που έδωσε την πρόκριση στους κυανόλευκους (102’).

Διαβάστε επίσης: Οι πιθανοί αντίπαλοι Απόλλωνα και ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν ουσία χωρίς την συνεισφορά του Ζοέλ Μολ. Ο Ελβετός κίπερ, εκεί που του ζητήθηκε φώναξε «παρών» (δεύτερο ημίχρονο της παράτασης), ήταν σταθερός και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του ούτως ώστε ο Απόλλων να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ