aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τρέλα κτύπησε… κόκκινο! (pics & vid)

Η τρέλα κτύπησε… κόκκινο! (pics & vid)

Η τρέλα των φίλων της Νέας Σαλαμίνας χτύπησε… τι άλλο; Κόκκινο! Αυτό καθώς περισσότεροι από 1.000 φίλοι της προσφυγικής ομάδας βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος», με αφορμή την πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση, όπου πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός για να… σημανθεί η έναρξη της νέας σεζόν!

Η «Red Rebels» ετοίμασαν θερμότατη υποδοχή στους παίκτες, ενώ την τιμητική τους φυσικά έχουν τα νέα αποκτήματα, προεξάρχοντος βεβαίως του Γκαστόν Σανγκόι. Πέραν του Αργεντινού σταρ, έδωσαν το «παρών» τους οι νεοαποκτηθέντες Άντερσον Κορέια, Τάρον Βοσκανιάν, Νταβίντ Μανογιάν, Ανδρέας Κυπριανού, Ζοέλ Νταμαού, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Στυλιανού, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Νίκος Λούγκος.

Πολύ ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλαθλοι και σε άλλους παίκτες, όπως οι Βεσελόφσκι, Μακρίεφ, Κούσουλος και Μιντίκκης, ενώ την αγάπη των Σαλαμιναίων ένιωσε και με το παραπάνω ένα δικό τους παιδί, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λιάσος Λουκά.

Απών, ήταν μόνο ο Έλιο Ρόκε. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα αφιχθεί αύριο στην Κύπρο. Σύμφωνα με όσα είπε στη διοίκηση, ο λόγος της καθυστέρησής του αφορούσε στον τερματισμό συμβολαίου του με τη Ρεκρεατίβο ντο Λιμπόλο. Ο σύλλογος όφειλε ένα σημαντικό ποσό στον Ρόκε, ο οποίος έκανε προσπάθειες για να διασφαλίσει τα χρήματά του, προτού φύγει από την Αγκόλα.

Σε σύντομές τους δηλώσεις, ο προπονητής Λιάσος Λουκά, ο πρόεδρος Θουκής Θουκιδύδης και ο αρχηγός Γιάννης Κούσουλος, κάλεσαν τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα, να στηρίξει τους παίκτες και τη νέα προσπάθεια που γίνεται, ενώ μίλησαν για προσπάθεια για ανταγωνιστική πορεία μακριά από περιπέτειες αγωνιστικές και οικονομικές.

Ο πρόεδρος, ανέφερε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι να βρίσκεται κοντά στην εξάδα, καθώς και η καλή πορεία στο κύπελλο. Έκανε επίσης λόγο για μείωση του ποδοσφαιρικού προϋπολογισμού κατά 15%, για προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος στο τέλος του χρόνου και ζήτησε από τον κόσμο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, βοηθώντας και με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Της πρώτης ανοικτής προπόνησης, ακολούθησε fan day στο βοηθητικό γήπεδο του «Αμμόχωστος», το οποίο περιλάμβανε φαγητό, ποτό, γλυκά και άλλες πολλές εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ