aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Τότεναμ δούλεψε για τον ΑΠΟΕΛ

Η Τότεναμ δούλεψε για τον ΑΠΟΕΛ

Την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο καπάρωσε η Τότεναμ. Οι spurs αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν τη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ (2-1), που έμεινε εκτός συνέχειας και μπορεί να διεκδικήσει μόνο την 3η θέση που οδηγείς στο Europa. Δραστήριες ήταν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με τους Βεστφαλούς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Παπασταθόπουλο, να είναι αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Γιαρμολένκο, ο Ομπαμεγιάνγκ βγήκε στην πλάτη και νίκησε τον Γιορίς λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (31’). Η ομάδα του Ποκετίνο πάτησε γκάζι και στρίμωξε για τα καλά τους γηπεδούχους, που όμως κατάφεραν να μπουν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Αυτό που άξιζαν στο πρώτο κατάφεραν να πετύχουν οι spurs με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Κέιν βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν και με ωραίο συρτό σουτ απάντησε (1-1) στο 49’. Όσο περνούσαν τα λεπτά η Ντόρτμουντ ρίσκαρε ολοένα και περισσότερο αφού ήθελε μόνο τη νίκη, όμως οι φάσεις δεν της βγήκαν. Στο 76’ ήρθε η χαριστική βολή από την Τότεναμ, με τον Σον να πιάνει ένα υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή και να παγώνει το «Signal Iduna». Την τελευταία αγωνιστική, η Ντόρτμουντ παίζει με την αδιάφορη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, ενώ η Τότεναμ φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ στο Λονδίνο.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ