aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τοποθέτηση του επίσημου Απόλλωνα για Κερμπρ

Η τοποθέτηση του επίσημου Απόλλωνα για Κερμπρ

Την επιβλητική νίκη με 3-0 επί του Ερμή, το κέρδος με τις εμφανίσεις των Σπόλιαριτς, Ουεντραόγκο και Καραγιόλ, αλλά και τα δεδομένα στο ιατρικό δελτίο σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Aναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, μηδενός εξαιρουμένου ήταν εξαιρετικοί. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να περάσουμε αλώβητοι από την Λάρνακα. Εμείς κάναμε το αυτονόητο. Ο Απόλλωνας έχει αφόρητη πίεση σε όλα τα παιχνίδια. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίζουμε παίκτες. Πολύ καλός ο Ντανίλο (σ.σ. Σπόλιριτς) εξαιρετική εμφάνιση του Ουεντραόγκο, πέτυχε γκολ ο Καραγιόλ. Δεν έκανε προετοιμασία και είχε ένα μεγάλο τραυματισμό. Ίσως του ασκείται άδικη κριτική, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και θα το δείτε, “κέρβερος” ο Βάλε».

Για τους τραυματίες: «Επιστρέφουν ο αρχηγός, ο Φώτης Παπουλής και σιγά-σιγά ο Γιούστε τον οποίο περιμένουμε και θα είναι η μεγάλη μας μετεγγραφή, ενώ θα περιμένουμε τις εξετάσεις για να δούμε κατά πόσο είναι σοβαρό το πρόβλημα του Κερμπρ και ακολούθως θα ενημερώσουμε επίσημα με δελτίο Τύπου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ