aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ θέση του Απόλλωνα για τις αναβολές και το «παράδειγμα» του ΑΠΟΕΛ

Η θέση του Απόλλωνα για τις αναβολές και το «παράδειγμα» του ΑΠΟΕΛ

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport fm 104.0). Τόνισε πως ο Ενσούε πιθανόν να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει του αγώνα με την Πάφο, ενώ ο Περέιρα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο αλλά και στις αναβολές των αγώνων.

Αναλυτικά:

Για τον Ενσούε: «Αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα και αναμένεται απόψε στην Κύπρο. Δεν μπορώ να το γνωρίζω αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Υπάρχει άλλη μια προπόνηση και θα δούμε τι θα αποφασίσει. Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον συμπεριλάβει. Ήταν εκτός προπονήσεων για 10 μέρες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός από τον Δημητρίου και τον Ψύχα όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζουμε να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς οι οποίοι μας αποδεκάτισαν από τον Ιανουάριο και μετά».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Είναι ένα νέο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο και οι ομάδες καθορίζονται από τις μεταγραφές τους σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Η Πάφος έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές που εξισορροπούν την κατάσταση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Για εμάς ο στόχος είτε εντός είτε εκτός έδρας ο στόχος είναι η νίκη και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα ο στόχος είναι η νίκη».

Για τα έξι λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με πέρσι:
«Η κάθε παράμετρος αξιολογείται διαφορετικά. Αν ήμασταν στους ομίλους ίσως να ερχόταν περαιτέρω ενίσχυση. Ο στόχος είναι πλέον ξεκάθαρος, να είμαστε προσηλωμένοι εκεί και ριχνόμαστε σε έναν δύσβατο μαραθώνιο για να ανταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους».

Για το νέο προπονητή:
 «Είναι νωρίς για να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Αυτό που κάνει και θα πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θα ήταν επιπόλαιο να βάλουμε επιπλέον πίεση στον άνθρωπο. Θα τον στηρίξουμε για να παρουσιάσει το έργο του».

Για την ετοιμότητα του Περέιρα και Ρομπέρζ: «Είναι πανέτοιμος ο Περέιρα και σε εξαιρετική κατάσταση. Ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και ρυθμούς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είναι σε καλή κατάσταση και αποτελεί μια σπουδαία μονάδα. Ο Ρομπέρζ χρειάζεται χρόνο για να ανεβάσει στροφές, είναι ένας εξαιρετικό ποδοσφαιριστής και το έλεγα αυτό συνεχώς. Ποτέ δεν τον μειώσαμε ούτε σαν παίκτη ούτε σαν άνθρωπο. Ήταν μια επαγγελματική διαμάχη. Πρόκειται για μεγάλο κεφάλαιο και μαζί με τον Γιούστε τον Σάλαϊ και τον Σελίμοβις θα αποτελέσουν μια εξαιρετική 4άδα».

Για τις αναβολές και τον πρόγραμμα «φωτιά»: «Το πρόγραμμα το προσεγγίζουμε όπως πάντα, παιχνίδι με παιχνίδι. Όλοι θα παίξουν με όλους, οι βαθμοί που θα διεκδικήσουν όλοι είναι οι ίδιοι. Σίγουρα το θέμα με τον ορισμό του προγράμματος αξίζει περαιτέρω ανάλυσης και βελτίωσης. Για την 1η αγωνιστική ναι, δεν διαφωνούμε να αναβάλλεται καθώς η ομάδα που παίζει πλέι οφ παίζει για ολόκληρη την Κύπρο, όμως από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει καλύτερος προγραμματισμός ειδικά για την 2η και την 3η αγωνιστική».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε κοντά στις 3 χιλιάδες. Δεν είναι μόνο η κάρτα, είναι και πολλά άλλα. Νοσεί το πράγμα, δεν εκσυγχρονίζεται το πράγμα και δεν είναι μόνο θέμα ΚΟΠ, είναι και θέμα των ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε 15 χιλιάδες με τον Άγιαξ και ο Απόλλωνας σε τρία ντέρμπι πέρσι γέμισε την κερκίδα του. Άρα δεν είναι μόνο η κάρτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ