aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ θέση του Απόλλωνα για την πιθανή αναβολή του αγώνα με τον Εθνικό

Η θέση του Απόλλωνα για την πιθανή αναβολή του αγώνα με τον Εθνικό

Στο περίμενε βρίσκεται ο Απόλλωνας σχετικά με το αν θα αναβληθεί το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό, ο οποίος έχει πληγεί από τον κορωνοϊό και έχει καταθέσει ήδη αίτημα για αναβολή του αγώνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε (Super Sport FM 104.0) επίσης στα αγωνιστικά δεδομένα όπως επίσης και στο κλίμα μετά τον αποκλεισμό από την Λεχ Πόζναν.

Αναλυτικά:

Για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Εθνικό: «Θα αναμένουμε την απάντηση. Είναι λογικό αυτές οι ομάδες, όποια ομάδα κι αν ήταν, να θέλει όλους τους παίκτες για να παίξει έναν αγώνα. Τώρα, δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με το πότε θα διεξαχθούν αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολλές οι αναβολές, ημερομηνίες δεν υπάρχουν. Είναι και η διαχείριση. Είναι δύσκολη χρονιά, το περιμέναμε, όμως άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη».

Για το κλίμα μετά την βαριά ήττα από την Λεχ Πόζναν: «Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να επανέρχεσαι. Δεν υπάρχει χρόνος να κλαις. Επικεντρωνόμαστε στις επόμενες μας υποχρεώσεις».

Για τον Γκακμπέ: «Κερδίζει έδαφος όμως υπολείπεται από ρυθμό. Με την επανέναρξη θα είναι 100% έτοιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα».

Για τον Νταμπό: «Θα είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη, όπως και οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Ο Χάμπος προπονείται κανονικά».

Για την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό: «Θεωρώ πως υπάρχει ποιότητα, εμπειρία, το κίνητρο των τριών βαθμών. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να μείνουμε εντός στόχων. Ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι είναι απόφαση του Αυγουστή. Υπάρχουν τρομερές επιλογές. Δεν υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ήταν μια πίκρα για ένα 48ώρο.  Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ. Υπάρχει ηρεμία και αυτοπεποίθηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ