aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για την αδειδότηση: «Κανένα θέμα με το Αμμόχωστος»

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για την αδειδότηση: «Κανένα θέμα με το Αμμόχωστος»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με την αδειοδότηση του «Αμμόχωστος» και το θέμα κολλάει στα διαδικαστικά.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για το «N. Papas Group Αμμόχωστος-Επιστροφή». Έχουμε λάβει από τις 8 Ιουλίου αυτή την επιστολή, μας έχουν παραπέμψει σε κάποια σημεία για να τα διορθώσαμε, πράγμα που πράξαμε. Απλά δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Είναι διαδικαστικό θέμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο αφού έχουν διορθωθεί όλα. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Θα είναι έτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Γνωρίζετε όμως πως στην αρχή του πρωταθλήματος δεν μπορούν οι ομάδες να πιάσουν ψηλά στάνταρ. Ευελπιστούμε να παίξουμε αυτό που χρειαζόμαστε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επομένως προετοιμαζόμαστε με καθημερινές προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Μαουρίσιο στην αποστολή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ