aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τελική μορφή του κυανόλευκου χάρτη

Η τελική μορφή του κυανόλευκου χάρτη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τις τελευταίες προσθήκες, αυτές των Ροντρίγκες και Κέντρες, αλλά και την αποχώρηση του Χάμπου Κυριάκου και του Ρέινολντς (δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα), έχει οριστικοποιηθεί ο κυανόλευκος χάρτης. Πώς έχει λοιπόν το φετινό ρόστερ και με ποιους θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος ο Απόλλων; Στη θέση του τερματοφύλακα, είναι ο Βάλε, ο Κίσσας, οι δύο νεαροί, ο Παπαστυλιανού και ο Παπαχαραλάμπους, αλλά και ο 21χρονος Ρουμάνος Κογιοτσάρου.

Στη λίστα των κεντρικών αμυντικών, με τον Ρομπέρζ, τον Γιούστε και τον Αγγελή προστέθηκε και ο Πιτιάν. Στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας είναι ο Πέδρο με τον Στυλιανού και απέναντι οι Σαντάνα και Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή, ως ανασταλτικοί, είναι οι Σατσέτι, Άλεφ, Σπόλιαριτς, Ροντρίγκες, Πολίτσι, Κέντρες και Μακρίδης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Πιτιάν. Ο Μαρτίνες με τον Ντα Σίλβα θα έχουν την ευθύνη της οργάνωσης του παιχνιδιού. Πολλές είναι οι επιλογές για τα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τους Πίττα, Σκέμπρι, Γιάκολιτς, Σαρδινέρο, Παπουλή και Χατζηβασίλη, ενώ στα άκρα της επίθεσης, μπορεί να αγωνιστεί και ο Πέδρο.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Μαγκλίτσα με τον Ζελάγια, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ο Σκέμπρι. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το τελικό σκηνικό με το ρόστερ του Απόλλωνα, είναι φανερό πως υπάρχουν επιλογές για όλες τις θέσεις. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, όπως θέλει και ανάλογα των αντιπάλων και της εξέλιξης του κάθε παιχνιδιού. Έχοντας μπροστά του, παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, όλοι θα χρειαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ