aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ τελευταία φωτογραφία της ζωής του Βιχάι και των τεσσάρων ατόμων (pic)

Η τελευταία φωτογραφία της ζωής του Βιχάι και των τεσσάρων ατόμων (pic)

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα σκοτώθηκε ακαριαία στην συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του King Power Stadium το βράδυ του Σαββάτου (27/10). Ένα μηχανικό πρόβλημα οδήγησε το μέσο μεταφοράς του στο έδαφος στις 22:30 και εκείνον στον θάνατο. Παγκόσμια θλίψη για έναν άνθρωπο που ήταν πολλά παραπάνω από ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Λέστερ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώην Miss Tαϊλάνδη που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο

Θλίψη και για τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος, τους πιλότους Έρικ Σουάφερ και Ιζαμπέλα Λέχοβιτς και τα μέλη του προσωπικού του, Καβεπόρν Πουνπάρε και Νουσάρα Σουκναμάι. Λίγη ώρα πριν το μοιραίο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βιχάι Σριβανταναπράμπα και ορισμένα από τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους, να μπαίνουν στο ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα άτομα που έχασαν τη ζωή τους μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ

Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα χαμογελαστός, όπως πάντα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, που επίσης βρήκαν τραγικό θάνατο, δεν φανταζόταν φυσικά τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία.

Image result for vichai srivaddhanaprabha helicopter

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ