aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σύζυγος του Ντι Μαρία αποκάλεσε το Μάντσεστερ «σκ@@@τρυπα»

Η σύζυγος του Ντι Μαρία αποκάλεσε το Μάντσεστερ «σκ@@@τρυπα»

Με τα χειρότερα λόγια για την παραμονή του Άνχελ Ντι Μαρία στο Μάντσεστερ μίλησε η σύζυγός του σε εκπομπή και παραδέχθηκε μετά από αρκετά χρόνια ότι εκείνη άσκησε μεγάλη πίεση για να πάρει μεταγραφή.

Μάλιστα για να περιγράψει την πόλη χρησιμοποίησε τη λέξη «shithole» σε μια ξεκάθαρη πρόθεση της να περιγράψει το Μάντσεστερ ως μια απαίσια πόλη: «Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ. Είχα επισκεφθεί την πόλη μία-δύο φορές όταν ο Άνχελ είχε μια-δύο ημέρες ρεπό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια. Όταν φύγαμε του είπα “πήγαινε όπου αλλού θέλεις αλλά όχι στην Αγγλία”. Τελικά έναν χρόνο αργότερα πήρε μετεγγραφή και πήγαμε στην Αγγλία».

«Ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια. Σαν μια σκατότρυπα. Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει “έχουμε μια προσφορά από τη Γιουνάιτεντ. Ίσως να είμαστε περισσότερο ασφαλείς οικονομικά με αυτή”. Είχαμε πολλούς καβγάδες για αυτό. Του είπα: “Σε καμία περίπτωση. Αν θες μπορείς να πας μόνος σου…”», ανέφερε η Χορχελίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ