aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ συνεργασία που θα κρίνει πολλά

Η συνεργασία που θα κρίνει πολλά

Ο ΑΠΟΕΛ επιχειρεί να κάνει έναν μεταγραφικό σχεδιασμό που θα του επιτρέψει να χτιστεί σε πιο σωστές βάσεις, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού όλων την περσινή τραυματική εμπειρία. Ήταν τότε που οι Μαντούκα και Πασιένσια με τις ευλογίες και ουσιαστικά τη σύμφωνο γνώμη της διοίκησης έκαναν ίσως το χειρότερο μεταγραφικό σχεδιασμό της τελευταίας δεκαετίας.

Φέτος η ευθύνη αυτή ανατέθηκε στους Σάμπουριτς και Κρίστιανσεν  οι οποίοι καλούνται να πάρουν τέτοιες αποφάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για πρόκριση σε ομίλους. Η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη από ποιοτική ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις με πιο επείγουσα αυτή του αριστερού μπακ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο νέος προπονητής καλούνται να συνεργαστούν με τρόπο παραγωγικό και δημιουργικό έτσι ώστε να πάρουν έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις. Η πρόκληση και η πίεση είναι τεράστια κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη συχνότητα με την οποία γίνονται οι αλλαγές προσώπων στις δυο συγκεκριμένες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ