aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ συνέχεια, ο Σιαθάς που πάει για μεγάλη καριέρα και ο -πολύ- άτυχος Φουστάρ

Η συνέχεια, ο Σιαθάς που πάει για μεγάλη καριέρα και ο -πολύ- άτυχος Φουστάρ

«Μια ισοπαλία με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος είναι πάντα σημαντική. Κρατάμε τα θετικά και βλέπουμε τη συνέχεια», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, στον ΣΠΟΡ FM.

«Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύει επαγγελματικά. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία. Όμως σε ομάδες με τέτοιο χαμηλό προϋπολογισμό δεν έχουν χώρο για απουσίες. Μας έλειψε ο Φουστάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αρχή. Ένας παίκτης που επενδύσαμε αρκετά. Δεν έχουμε την οικονομική πολυτέλεια να έχουμε ισάξιους αντικαταστάτες στο 100%. Στα τελευταία παιχνίδια ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρήκε τη λύση στον Σάββα Τσαμπούρη και τα πάει πολύ καλά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον νέο τραυματισμό του Φουστάρ, είπε: «Δυστυχώς την Πέμπτη ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο. Έβγαλε υγρό. Πέρασε από MRI και ελπίζουμε πως στη διακοπή θα μπορέσει να επανέλθει».

Για τον Σιαθά, ανέφερε: «Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και αυτό που μένει είναι να δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει να κάνει μεγάλη καριέρα. Παίρνει τις ευκαιρίες του, γιατί τον πιστεύουμε πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ