aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ συμβουλή του Ιμπραΐμοβιτς στον Κέιν: «Φύγε για να πάρεις τίτλους»!

Η συμβουλή του Ιμπραΐμοβιτς στον Κέιν: «Φύγε για να πάρεις τίτλους»!

Με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του Χάρι Κέιν μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο μάλιστα συμβούλεψε να αποχωρήσει το συντομότερο από την Τότεναμ προκειμένου να κατακτήσει τους απαιτούμενους τίτλους που θα τον αφήσουν στην ιστορία!

Ο Σουηδός επιθετικός θεωρεί πως η… ελλιπής τροπαιοθήκη ενδέχεται να στερήσει από τον άσο της Τότεναμ την ευκαιρία να συμπεριληφθεί μελλοντικά ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του.

«Είναι πολύ καλός επιθετικός και εξελίσσεται διαρκώς. Εάν όμως θέλει πραγματικά να κατακτήσει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, θα πρέπει να φύγει σύντομα από την Τότεναμ. Οι ποδοσφαιριστές μένουν στην ιστορία για τους τίτλους που παίρνουν και ο Κέιν το έχει ανάγκη αυτό. Εάν πάει σε κάποιο από τα μεγάλα clubs, τότε πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες να τα καταφέρει και να γίνει πραγματικά σπουδαίος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ίμπρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ