aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ συμπεριφορά του Σανγκόι, του κόσμου και οι άμεσες τομές

Η συμπεριφορά του Σανγκόι, του κόσμου και οι άμεσες τομές

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στον Active (107.4 & 102.5), μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος κληθείς πρωτίστως να αναφερθεί στην ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Γκαστόν Σανγκόι χθες και οπαδό της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, αλλά και στην νέα τραγική εικόνα της βαρωσιώτικης ομάδας.

«Για το επεισόδιο με τον Γκαστόν Σανγκόι, θα ασχοληθεί απόψε το Δ.Σ., μαζί με άλλα διάφορα θέματα που προκύπτουν μετά την χθεσινή κακή εμφάνιση και την ισοπαλία. Κάποια φαινόμενα μεμονωμένων φιλάθλων και η έντονη αντίδραση η οποία ξεπερνά την λογική κριτική και την αγανάκτηση, θα εξεταστούν και αυτά. Επιπρόσθετα, αυτοί οι φίλαθλοι που είναι στα VIP boxes και αντιδρούν έτσι, μας λυπεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από την άλλη, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ελέγχει τα νεύρα του και να μην αντιδρά έτσι, ώστε να μην δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις προς τα έξω, ως σωματείο. Θα δούμε τι πληροφορίες έχουμε για τους συγκεκριμένους φιλάθλους και τη συμπεριφορά τους και θα δούμε τι θα κάνουμε και θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις».

«Θα δούμε το θέμα της πορείας μας και γενικώς την συνεισφορά του ποδοσφαιρικού τμήματος από κάτω μέχρι πάνω. Από την εφορία μέχρι την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα κατ’ επανάληψη παρουσιάζει κάποια άσχημα αγωνιστικά θέματα. Θα αναλύσουμε γενικώς την κατάσταση. Είναι απλό το θέμα, αλλά και δύσκολο ως προς την ανάλυση του και τις αποφάσεις που θα παρθούν. Απόψε θα γίνουν κάποιες τομές… δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είναι κάποια φαινόμενα που δεν μας ικανοποιούν και κάποια από αυτά αφορούν σε θέματα έλλειψης πειθαρχίας και παρεμβάσεων. Ο καθένας μπορεί να βγάλει ό,τι συμπεράσματα θέλει. Όταν μια ομάδα δεν τα πάει καλά, πρέπει να γίνονται αλλαγές. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι», συνέχισε και κατέληξε:

«Περισσότερο μας ενοχλεί η πορεία γιατί από αυτήν άρχισαν αυτά τα κακά φαινόμενα. Έχουμε καλούς παίκτες ενισχύσαμε το ρόστερ όσο μπορούσαμε και μπορούσαμε να έχουμε μια πολύ καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Να βλέπει ο κόσμος την ομάδα και να χαίρεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ