aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σπουδαία πρωτοβουλία ανθρωπιάς από τους «Red Rebels»

Η σπουδαία πρωτοβουλία ανθρωπιάς από τους «Red Rebels»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», οι οποίοι άρχισαν ενέργειες για έναν «δικό τους» άνθρωπο ο οποίος έχει ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, χωρίς όμως να αναφέρονται σε λεπτομέρειες, προφανώς λόγω σεβασμού.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς έχουμε ενημερωθεί πως ένας δικός μας άνθρωπος, ένας αγνός Σαλαμιναίος μας χρειάζεται στο πλάι του. Ως σύνδεσμος χωρίς την παραμικρή σκέψη στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και ιδιαίτερα τους δικούς μας ανθρώπους. Καλούμε την μεγάλη οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, αλλά και όποιον είναι σε θέση να βοηθήσει να στηρίξει την προσπάθεια μας για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα γίνεται έξω από το γήπεδο την Δευτέρα 28/10 στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Επίσης ο Σύνδεσμος μας θα εκδώσει λαχνό εισφοράς στην τιμή των 5 ευρώ ο οποίος θα είναι διαθέσιμος και αυτός έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ευχόμαστε στον αδελφό να είναι όλα περαστικά. Εμπρός λοιπόν για μια Σαλαμίνα στήριγμα για όλους τους Σαλαμιναίους.

Υ.Γ.: Για κάθε αδελφό που με ζητά θα βρίσκομαι κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ