aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σούπερ Ρεάλ που ονειρεύεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ!

Η σούπερ Ρεάλ που ονειρεύεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ!

Με το βλέμμα στο 2022 είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ!

Όπως αναφέρει η Marca, ο διοικητικός ηγέτης της «βασίλισσας» ονειρεύεται να χτίσει μια σούπερ ομάδα, που θα διαθέτει τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Ο διακαής πόθος του Πέρεθ είναι φυσικά ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο ισχυρός άνδρας των «μερένγκες» θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Από ‘κει και πέρα, ο δεύτερος πόθος του προέδρου της Ρεάλ είναι ο φορ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο θα γίνει κίνηση απόκτησης τους επόμενους μήνες.

Κατά τα λοιπά, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη «βασίλισσα», όπως είναι ο Βινίσιους, ο Όντεργκααρντ, ο Ρέινιερ και ο Ροντρίγκο, οι οποίοι θα έχουν αποκτήσει εμπειρίες μέχρι τότε και θα έχουν ωριμάσει αρκετά.

Τέλος, το 2022 θα είναι έτοιμο -καλώς εχόντων των πραγμάτων- και το ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που αποτελούσε ένα από τα μεγάλα οράματα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ