aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Σουόνσι έχει ζωή και... ψυχή! (video)

Η Σουόνσι έχει ζωή και… ψυχή! (video)

Για ακόμα μια φορά η Σουόνσι έδειξε να μην συμβιβάζεται με το σενάριο υποβιβασμού και το απέδειξε εντός γηπέδου, αυτή τη φορά κόντρα στην Έβερτον.

Η ομάδα του Κλεμέντ επικράτησε 1-0 των «ζαχαρωτών» που συνεχίζουν να είναι σε διάθεση καλοκαιρινών διακοπών, χάρη σε γκολ του Γιορέντε στο 25′ και πλέον ορίζουν την τύχη στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της Premier League. Οι «κύκνοι» έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι θέλουν πολύ περισσότερο το ματς από την Έβερτον, ειδικά μετά την ήττα της Χαλ από τη Σάντερλαντ και πλέον βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Πλέον, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, η Σουόνσι καλείται να αναμετρηθεί εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Σάντερλαντ, που σήμερα νίκησε εκτός έδρας τη Χαλ και με τη Γουέστ Μπρομ. Από την άλλη πλευρά, η Χαλ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, αφού παίζει με την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας που ξαφνικά καίγεται για βαθμούς και τελευταία αγωνιστική με την Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ