aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σοκαριστική εξομολόγηση του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα

Η σοκαριστική εξομολόγηση του οδηγού του πούλμαν της Μπόκα

Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από την άγρια επίθεση εις βάρος του πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς από τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ και η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη παραμένει “μουδιασμένη”, την ώρα που περιμένει να δει αν θα διεξαχθεί τελικά το βράδυ της Κυριακής (22:00) ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores στο “Μονουμεντάλ”.

Την ώρα πάντως που ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την πρώτη σέντρα στο σπουδαίο ματς και ενώ έχει προηγηθεί σκηνικό χάους έξω από το γήπεδο, ο οδηγός του πούλμαν της Μπόκα εδώ και μία δεκαετία, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο την τρομακτική εμπειρία που έζησε το Σάββατο όταν και έγινε στόχος επίθεσης μαζί με την ομάδα του Στσελότο!

“Η αλήθεια είναι πως αποφεύχθηκε μία τραγωδία”, τόνισε αρχικά ο επονομαζόμενος “Γκρίνγκο” στο Espn, για να δώσει κατόπιν ακόμα περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες απ’ότι είχε συμβεί έξω από το γήπεδο της Ρίβερ.

“Σε απόσταση 500 μέτρων από το Μονουμεντάλ, στην οδό Monroe, άρχισε μία πυκνή εκτόξευση αντικειμένων και μπουκαλιών ενάντια στο λεωφορείο.

Το πλήθος των οπαδών στις γωνίες των δρόμων και το μεγάλο πλήθος στην είσοδο του γκαράζ του σταδίου με κάνει να πιστεύω ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μία προγραμματισμένη ενέδρα.

Έχω θολές αναμνήσεις από εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι μόνο ότι έχασα τις αισθήσεις μου για μερικές στιγμές έχοντας δεχτεί χτύπημα από μία πέτρα που έσπασε το αριστερό παράθυρο.

Ευτυχώς ο Οράσιο Παολίνι, ο αντιπρόεδρος της Μπόκα, καθόταν δίπλα μου και έσπευσε να αρπάξει το τιμόνι για να αποφύγουμε να τρακάρουμε κάπου”, πρόσθεσε ο οδηγός του πούλμαν, ο οποίος από τις πέτρες που έσπασαν τα τζάμια του οχήματος τραυματίστηκε στην κοιλιά.

“Ανέκτησα τις αισθήσεις μου όταν μπήκαμε στο γκαράζ. Ήταν τρομερό, έμοιαζε λες και είχαμε μπει σε πολεμική ζώνη”, κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ