aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σκέψη της ΑΕΚ είναι στην «Κυρία»

Η σκέψη της ΑΕΚ είναι στην «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ απόλαυσαν το ρεπό τους και από σήμερα επιστρέφουν τις προπονήσεις ενόψει του δύσκολου εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θέλει από την ομάδα να έχει συνέχεια και διάρκεια σε απόδοση, έτσι ώστε να πανηγυρίσει άλλη μια νίκ. Αν έρθει η επιτυχία σε ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι θα βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά τους «κιτρινοπράσινους» ενόψει της συνέχειας.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με κάποιους ποδοσφαιριστές και κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και να είναι διαθέσιμοι για την τεχνική ηγεσία. Πάντως, το 3-4-3 αναμένεται να διατηρηθεί και στα επόμενα ματς της ΑΕΚ. Κάθε παιχνίδι θα αυξάνονται οι επιλογές και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί την τεχνική ηγεσία. Αύριο ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα παραθέσει διάσκεψη Τύπου όπου θα μιλήσει για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και όχι μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ