aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σκέψη στον ΑΠΟΕΛ και στην κάλυψη των απουσιών

Η σκέψη στον ΑΠΟΕΛ και στην κάλυψη των απουσιών

Από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά και το τετραήμερο ρεπό που πήραν από την τεχνική ηγεσία. Ο Ρόνι Λέβι θα αρχίσει σιγά-σιγά να βάζει τους παίκτες του σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ μιας και την ερχόμενη Κυριακή η Ανόρθωση θα ταξιδέψει στο ΓΣΠ.

Μία εξαιρετικά δύσκολη έξοδος για την «Κυρία», αν αναλογιστεί κανείς και τις σημαντικές απουσίες της. Εκτός είναι οι Αγιλάρ και Κολούνγκα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό εδώ και καιρό, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζοάο Βίκτορ και Γκιγέρμε Σάντος που αποβλήθηκαν στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λέβι θα κληθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γιαννούλη εκτός απροόπτου να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά και τον Οικονομίδη πιθανότατα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ορατό είναι και το ενδεχόμενο να δούμε τον Άλβες στην κορυφή της επίθεσης αντί του Καμπρέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ