aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σκέψη σε Ομόνοια και Μουρίγιο

Η σκέψη σε Ομόνοια και Μουρίγιο

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την νίκη απέναντι στην Πάφο (2-0), που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ να βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Χθες όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Άντερ Μουρίγιο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στους γαλάζιους και στη θέση του πέρασε ο Τρουγιόλς. Δεν ήταν κίνηση τακτικής, καθώς ο Μουρίγιο είχε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Ο Βάσκος προπονητής έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές και πλέον, η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο. Το ντέρμπι με την Ομόνοια έχει οριστεί για τη Δευτέρα. Πέρα από τον Μουρίγιο θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Χέφελ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ