aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ σκέψη μόνο στη Νέα Σαλαμίνα

Η σκέψη μόνο στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και το χθεσινό ρεπό που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις και πιάνουν δουλειά ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί οι οποίοι θα δώσουν την ευκαιρία στους Λαρνακείς να εκμεταλλευθούν τις απώλειες που θα υπάρξουν από τα δυο άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα περιμένει να δει αν θα έχει διαθέσιμο τον Τρισκόφσκι, ενώ ο Τέτε το πιο πιθανό είναι ότι θα προλάβει τον αγώνα. Διαχρονικά η ΑΕΚ έχει προβλήματα με τη Νέα Σαλαμίνα και καλείται να δει με κάθε σοβαρότητα την αναμέτρηση. Άλλωστε, στις δυο πρώτες αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι πήραν ισοπαλία από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και έστειλαν μηνύματα. Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να έχουν τη στήριξη του κόσμου τους σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έτσι ώστε να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ