aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Segunda Division μετονομάζεται σε «Liga 2»

Η Segunda Division μετονομάζεται σε «Liga 2»

Στην ανακοίνωση ότι η Segunda Division θα μετονομαστεί από την επόμενη κιόλας σεζόν σε «Liga 2» προχώρησε ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς.

«Στην πρώτη κατηγορία δεν έχουμε κάποιον σπόνσορα στην ονομασία του πρωταθλήματος, επειδή θεωρούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα περισσότερες χορηγίες. Έτσι σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το όνομα της “Liga Adelante” σε “La Liga 2”», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου στο 13ο κογκρέσο των οπαδών των συλλόγων στη Σαραγόσα και πρόσθεσε:

«Το στρατηγικό πλάνο που ανέφερα πριν από τρία χρόνια στην Παμπλόνα έχει εκπληρωθεί πλήρως. Έχουμε υγιείς ομάδες που τηρούν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. Με αυτό το στρατηγικό πλάνο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τα μπρος και να γίνουμε το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε και χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων μας. Προτεραιότητά μας για την πρώτη κατηγορία είναι να βελτιώσουμε την άνεση του κόσμου στα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ