aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Σαουθάμπτον θέλει τον Μάρκο Σίλβα για αντί-Πιελ

Η Σαουθάμπτον θέλει τον Μάρκο Σίλβα για αντί-Πιελ

Η πολύ καλή παρουσία του Μάρκο Σίλβα στη Χαλ Σίτι έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Premier League, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», μεταξύ των ομάδων είναι κι η Σαουθάμπτον, η οποία φέρεται να έχει πλησιάσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι ημέρες του Κλοντ Πιελ στο τιμόνι των «Αγίων» είναι μετρημένες, αφού το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Γάλλος τεχνικός οδήγησε τη Σαουθάμπτον στον τελικό του League Cup Αγγλίας, αλλά η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα λειτούργησε ανασταλτικά σε ό,τι αφορά στην παραμονή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σίλβα έχει υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τη Χαλ, όμως θα μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που οι «τίγρεις» δεν καταφέρουν τελικά να παραμείνουν στην Premier League. Πέρα από αγγλικούς συλλόγους, ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο έχει δείξει κι η Πόρτο, με τους ανθρώπους των «Δράκων» να τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ