aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Σαουθάμπτον κράτησε στα… χαμηλά την Γουότφορντ

Η Σαουθάμπτον κράτησε στα… χαμηλά την Γουότφορντ

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ, η Σαουθάμπτον επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Γουότφoρντ, για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Αποτέλεσμα το οποίο έδωσε… αέρα 10 βαθμών στους «άγιους» αναφορικά με την υπόθεση παραμονή, ενώ παράλληλα διατήρησε τους γηπεδούχους έναν βαθμό μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού…

Η Σαουθάμπτον είχε τον Ινγκς για μια ακόμα φορά σε πολύ καλή ημέρα, καθώς ο Άγγλος επιθετικός… άνοιξε λογαριασμό στο 16’, με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2, στο 70ο λεπτό.

Εκμεταλλευόμενος την «γκάφα» του Φόστερ και ενώ το σουτ του βρήκε και πάνω στον Ντόουσον, με τον Ινγκς μάλιστα να φτάνει τα 18 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Γουότφορντ μπήκε ξανά στο ματς… προσωρινά, με τον Μπεντνάρεκ να πετυχαίνει αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να διώξει το γύρισμα του Χολέμπας που προοριζόταν για τον Γουέλμπεκ, στο 79’.

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, με ένα πανέμορφο απευθείας χτύπημα φάουλ, ο Γουόρντ-Πράουζ αφενός εξιλεώθηκε για την χαμένη ευκαιρία του 22ου λεπτού, αφετέρου ουσιαστικά «κλείδωσε» το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους!

Μάλιστα, η Σαουθάμπτον… πρόλαβε να φτιάξει και να χάσει δύο ακόμα ευκαιρίες, στο 89’ με τον Άνταμς και στην αμέσως επόμενη φάση με το φαλτσαριστό σουτ του Ρέντμοντ να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας των «σφηκών», με το 1-3 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Η επόμενη (32η) αγωνιστική

Σάββατο (27/6)
Άστον Βίλα-Γουλβς 0-1
(62′ Ντεντόνκερ)

Κυριακή (28/6)
Γουότφορντ-Σαουθάμπτον 1-3
(79′ αυτ. Μπεντνάρεκ – 16′, 70′ Ινγκς, 82′ Γουόρντ-Πράουζ)

Δευτέρα (29/6)
Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι (22:00)

Τρίτη (30/6)

Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)

Τετάρτη (1/7)
Άρσεναλ-Νόριτς (20:00)
Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ (20:00)
Έβερτον-Λέστερ (20:00)
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (22:15)

Πέμπτη (2/7)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (20:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (22:15)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ