aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ «ρουλέτα» γυρίζει, ο Μπίσκαν περιμένει

Η «ρουλέτα» γυρίζει, ο Μπίσκαν περιμένει

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τηλεφώνημα από τη διοίκηση της Ανόρθωσης για να μπει στο αεροπλάνο και να αφιχθεί στη Λάρνακα περιμένει εντός της ημέρας ο Ιγκόρ Μπίσκαν. Ο Κροάτης παραμένει το μεγάλο φαβορί για να είναι ο αντικαταστάτης του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της «Κυρίας», εντούτοις όσο ο χρόνος κυλά και δεν λαμβάνεται απόφαση τα δεδομένα πιθανόν ν’ ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Οι κυανόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον 40χρονο τεχνικό στα περισσότερα ζητήματα ενδεχόμενης συνεργασίας τους, όπως το οικονομικό και την παραμονή στο τεχνικό επιτελείο προσώπων που επιθυμεί η διοίκηση, με πρώτο τον Σίμο Ταραπουλούζη.

Ο Ανδρέας Παντελή συνεχίζει την αξιολόγηση ονομάτων γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική του απόφαση. Η σημερινή μέρα, εκτός απροόπτου, θα είναι καθοριστική για το θέμα νέου προπονητή στην Ανόρθωση. Ο Ιγκόρ Μπίσκαν είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και έτοιμος να έρθει στην Κύπρο για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές των συμβολαίων. Είτε ο Κροάτης θα ειδοποιηθεί για απόφαση πρόσληψής του, είτε η διοίκηση θα κάνει την έκπληξη και θα καταλήξει σε συμφωνία με άλλο προπονητή, κάτι που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: Το «φάντασμα» που πλανάται και ο Τιμούρ που διχάζει

Μάλιστα, δημοσίευμα στη Σλοβενία, όπου εργάστηκε πέρσι ο Μπίσκαν κατακτώντας το νταμπλ με την Ολύμπια Λουμπλιάνας, επικαλούμενο έγκυρες πηγές αναφέρει ότι την Πέμπτη (δηλαδή σήμερα) θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της Ανόρθωσης και του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, υπό την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Όταν ο Μπίσκαν μπήκε φυλακή για ξυλοδαρμό ταξιτζή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ