aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρόμα που επιμένει (video)

Η Ρόμα που επιμένει (video)

Αποκλείστηκε από το Europa League και… πάει για Champions League. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί της Λιόν με 2-1, με την οποία γράφτηκε ο επίλογος στη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία, η Ρόμα επικράτησε 3-1 της Σασουόλο, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με το τέρμα του Ντεφρέλ στο ένατο λεπτό.

Έτσι, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση (που οδηγεί κατευθείαν στα… αστέρια), όπου είχε ανεβεί προσωρινά από το μεσημέρι η Νάπολι με το 3-2 επί της Έμπολι, έχοντας μικρή απόσταση ασφαλείας (+1) από την τρίτη θέση. Παράλληλα, οι «τζιαλορόσι» διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για την πρώτη θέση, αφού είναι στο μείον οκτώ από την κορυφή και τη Γιουβέντους.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Ρωμαίους με το γκολ του Γάλλου επιθετικού στο ένατο λεπτό, αλλά η απάντηση δεν άργησε πολύ να έρθει και την έδωσε ο Παρέδες (16’) με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή που έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους. Το 2-1 ήρθε από την προσπάθεια του Τζέκο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά ο Σαλάχ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (45+2’). Ο Βόσνιος πήρε το αίμα του πίσω και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 στο 68ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ