aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρίβερ πήρε το Κύπελλο και πάει Libertadores

Η Ρίβερ πήρε το Κύπελλο και πάει Libertadores

Ο επιθετικός Λούκας Αλάριο σημείωσε χατ-τρικ, βοηθώντας την Ρίβερ Πλέιτ να κάνει ανατροπή και να νικήσει με 4-3 την Ροσάριο Σεντράλ, σε ένα εκπληκτικό τελικό στο Κύπελλο Αργεντινής, που έγινε στο Σαν Χουάν.

Ο τίτλος δίνει στην Ρίβερ δικαίωμα συμμετοχής στο Copa Libertadores της επόμενης χρονιάς, διοργάνωση που κέρδισε για τρίτη φορά το 2015. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τελικό στην σειρά για την Ροσάριο Σεντράλ, έχοντας χάσει από την Ουρακάν το 2014 και την Μπόκα Τζούνιορς πέρυσι.

Αλάριο (11′ πέναλτι, 20′ πέναλτι, 72′) και Αλόνσο (75′) τα γκολ της Ρίβερ,Μούστο (26′) και Ρούμπεν(30′, 63′) εκείνα της Σεντράλ. Ηταν το πρώτο Κύπελλο για τον προπονητή της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, αλλά το έκτο τρόπαιο από τότε που έφτασε στην Ρίβερ. Μία επιτυχία που αναμένεται να αποφέρει κέρδη πάνω από 80 εκατομμύρια πέσος Αργεντινής (4,8 εκατ. ευρώ).

Η οικονομική εκτίμηση που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα La Nacion, λαμβάνει υπόψη το προβλεπόμενο μπόνους από το Copa Libertadores και τα έσοδα από τον τελικό για το Σούπερ Κύπελλο, με την κάτοχο του τίτλου Λανούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ