aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρεν θέλει ταλαντούχο στόπερ της Μονακό

Η Ρεν θέλει ταλαντούχο στόπερ της Μονακό

Η Ρεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League, αφού με την 3η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει μέσω των προκριματικών την είσοδο στους ομίλους της κουρφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι διοικούντες έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο θέλει… πινελιές ενίσχυσης και οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν πως αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζονται για μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις. Μία από αυτές είναι και ο Μπενουά Μπαντιασίλ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μονακό, με τον 19χρονο στόπερ να έχει τραβήξει το βλέμμα και το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Βαλένθια, Λεβερκούζεν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος θα αποχωρήσει από τη Μονακό, θέλοντας να πάει σε έναν σύλλογο με μεγαλύτερους στόχους.

Η Ρεν παρότι… μικρότερη ομάδα θεωρητικά από τη Μονακό έχει μεγαλύτερους στόχους και προσδοκίες, πλέον, και κατέθεσε πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Η απάντηση ήταν αρνητική αφού οι Μονεγάσκοι θέλουν παραπάνω χρήματα, αλλά η Ρεν δεν δείχνει διατεθειμένη να το βάλει κάτω και πιθανότατα θα επανέλθει με νέα πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ