aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρεν «φρέναρε» την Παρί και η Λιλ ετοιμάζεται για τη στέψη! (vid)

Η Ρεν «φρέναρε» την Παρί και η Λιλ ετοιμάζεται για τη στέψη! (vid)

Παραδίδει τα σκήπτρα η Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Βρετάνη μένοντας στο 1-1 με τη Ρεν και έφερε την Λιλ ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Και αυτό διότι η Λιλ πλέον κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο με 4 βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Σεντ Ετιέν και Ανζέ.

Παράλληλα, η διαφορά της Παρί Σεν Ζερμέν από την τρίτη Μονακό έπεσε στους 2 βαθμούς και από την τέταρτη Λιόν στους 3, με τους Παριζιάνους να μην έχουν… καπαρώσει σίγουρα ακόμη τη δεύτερη θέση, ούτε ακόμα σίγουρα το Champions League.

Στα του ματς, οι Παριζιάνοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στο πέναλτι του Νεϊμάρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, αλλά εμφανίστηκαν αφελείς στο δεύτερο μέρος και το πλήρωσαν με τον Γκιρασί να φέρνει το ματς στα ίσα στο 70′. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η αποβολή του Κιμπεμπέ στο 87ο λεπτό να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά και να φεύγουν από τη Βρετάνη με το 1-1, το οποίο ουσιαστικά σπρώχνει ακόμη πιο κοντά τη Λιλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ