aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρεάλ κερδίζει την Μπαρσελόνα στη μάχη των... εκατομμυρίων!

Η Ρεάλ κερδίζει την Μπαρσελόνα στη μάχη των… εκατομμυρίων!

Η μάχη μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρσελόνα φυσικά δεν περιορίζεται εντός των γραμμών του γηπέδου αλλά πηγαίνει και στο εμπορικό κομμάτι και στα έσοδα των δύο τεράστιων αυτών brand names.

Εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή που επικρατεί καθώς όπως έγινε γνωστό, την περσινή σεζόν οι Μαδριλένοι είχαν έσοδα 748 εκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που η Μπάρσα έμεινε πίσω της με έσοδα 686 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί η Μπαρσελόνα να έβαλε στα ταμεία της ένα τεράστιο ποσό (227 εκατομμύρια ευρώ) από την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα έσοδά της από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις και τα φιλικά ματς που έδωσε για να ξεπεράσει την Μπάρσα στην… εμπορική μάχη των εκατομμυρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα έσοδα της Ρεάλ προήλθαν από το μάρκετινγκ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα οποία έφεραν στα ταμεία του συλλόγου 297 και 178,4 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ